Ons Verhaal

Veridiana Wiggerman-Koeiman

initiatiefneemster

Mijn naam is Veridiana Wiggerman-Koeiman en getrouwd met Ré Wiggerman. Ik heb jarenlang pastoraal werk gedaan en bemerkte veel eenzaamheid onder mensen en de behoefte aan een vertrouwd persoon met wie ze kunnen praten en die een luisterend oor heeft. Ik zie en hoor zoveel verhalen van mensen met angstklachten, depressie, problemen met afwijzing en andere maatschappelijke problemen. Het geeft mij voldoening om een ander te helpen om zijn/haar leven weer op de rit te krijgen. Ik vind het belangrijk dat ieder mens contacten met anderen heeft en zijn/haar eigenwaarde ontdekt.

Share & Live kan een mooi vangnet zijn voor al deze mensen. Mensen bij elkaar brengen en ze helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ze inspireren door verbinding tussen hen en derden tot stand te brengen. Deze verbinding wordt bereikt door maandelijkse events met als focus het opbloeien en hervinden van kracht om het leven te vernieuwen; het verhogen van hun kwaliteit van leven.

Bij de maandelijkse avonden zullen professionals en mensen met sterke ervaringsverhalen uitgenodigd worden om hun knowhow/verhaal te delen. Deze mooie en hoopvolle avonden geven mensen nieuwe hoop, waardoor ze meer positief in het leven staan.

Ré Wiggerman

initiatiefnemer

Mijn naam is Ré Wiggerman, 49 jaar oud en getrouwd met Veridiana. Ik werk nu bijna 20 jaar als psychatrisch verpleegkundige, en de laatste 15 jaar werkzaam bij Altrecht op de dagbehandeling van het FACT Zeist waar ik groepen, therapie groepen en vaardigheidstrainingen begeleid. In mijn werk merk ik vaak dat mensen psychische problemen krijgen en zich hiervoor schamen. Hierdoor raken ze in een sociaal isolement, waardoor de psychische problemen alleen maar erger worden.

Share & Live reikt deze mensen de helpende hand en zorgt er voor dat mensen met elkaar in contact blijven. Hun verhalen met elkaar delen, maakt dat mensen uit het sociaal isolement komen en zal de schaamte verminderen. Samen mooie hoopvolle avonden beleven zal wat meer licht in ons leven brengen en meer levensvreugde geven!

Dat is mijn inziens de kracht van Share & Live.

Onderwerpen die Share & Live behandelt​

Depressie

Angstklachten

Eenzaamheid

Wanhoop

Psychische Kwetsbaarheid

Trauma

Lotgenotengroepen

Wil je deelnemen aan een van onze lotgenotengroepen? Laat het ons weten.

Share & Live. Life is meant to be shared