Details

Hopeloze zoektocht naar werk Inspirerende thema avonden over levensproblemen. Met deze avond als onderwerp: Teleurstelling en frustratie door jarenlange zoektocht naar een baan.

Datum: Zaterdag 25 januari 2020 | 19:00 tot 21:30
Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)
Programma: Er is een leuk, afwisselend programma. Afsluiting met (alcoholvrije) borrel en hapjes

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe voornemens. Is het jouw voornemen om af te zijn van afwijzing, teleurstelling en frustratie bij het vinden van een baan? Company recruiter Valérie Geffroy deelt graag waardevolle tips en bespreekt het volledige sollicitatieproces om jouw slagingskans bij het vinden van jouw droombaan te vergroten.

Wederom is er live entertainment met optreden van Euodia Manoe. Mis deze geweldige kans niet!

Gastspreekster Valérie Geffroy

Over Valérie Geffroy:

Valérie Geffroy; een Brabantse dame met een Franse vader, een voorliefde voor Rotterdam, die voor de liefde is verhuisd naar Amersfoort. Dit heeft letterlijk zijn vruchten afgeworpen, want ik ben nu moeder van 2 prachtige kinderen en ga trouwen met mijn grote liefde André. Daarnaast werk ik en als iemand mij vraagt wat voor werk ik doe, dan zeg ik dat ik reisleidster ben van Marxman Advocaten, want als recruiter sta je niet stil, ik ben medeverantwoordelijk voor de "Employee Journey". Wanneer is de reis voor mij geslaagd? Als ik hoor van een sollicitant en/of collega; “Bedankt voor het inspirerende gesprek en/ of het advies.

Ben ik een tevreden mens? Ja en is dit vanzelf gegaan? Nee.! Tijdens de reis die ik zelf maak en nog steeds doormaak ben ik af en toe ook gefrustreerd. Ik ben wel eens teleurgesteld, dit komt door gevoel van onvrede of angst. Nu kun je deze gevoelens niet altijd wegdrukken, maar wat als je de kans op teleurstellingen kan verkleinen?

Graag deel ik mijn kennis en ervaringen op het gebied van solliciteren en hoop dat ik je daarmee kan helpen de slagingskans bij het vinden van je droombaan te vergroten.

Muziek Euodia Manoe

Over Euodia Manoe:

Mijn naam is Euodia Manoe, 25 jaar. Zingen is mijn passie! Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met zingen.

Mijn muziekstijl is voornamelijk: Gospel, R&B en Soul. Ik hoop bij te kunnen dragen aan een ontspannende, hoopvolle avond voor jou. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als receptioniste bij Achmea en doe ik dat met plezier.

25 Jan
Teleurstelling en frustratie bij de zoektocht naar een baan
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: ..Paladijnenweg 253 Amersfoort
  • Email: info@shareandlive.nl