DetailsMededeling
In verband met de maatregelen die het Rijk heeft genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, heeft het bestuur van Share & Live besloten om de bijeenkomst van 28 maart a.s. af te lassen.De volgende bijeenkomst van Share & Live staat gepland op 25 april a.s.


Datum: Zaterdag 28 maart 2020 | 19:00 tot 21:30 Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)

Share & Live houdt 1x per maand inspirerende themabijeenkomsten over levensproblemen!

Van februari tot juni a.s. staan we stil bij thema's over persoonlijke strijd van onze gastsprekers. In februari werd met succes het thema 'burn out" behandeld onder het genot van een fantastisch muzikaal optreden van Rens en Joost.

Op 28 maart a.s. gaat het over "Strijd tegen ziekte". Ziekte is iets wat je zo maar kunt overkomen en je kunt er soms echt alleen voor komen te staan. Helemaal niet fijn en zeker niet als je belangrijke beslissingen erbij moet nemen.

Onze gastspreekster, Evaline de Vries heeft een moeilijke strijd tégen ziekte achter de rug. Soms snap je niet waarom jij uitgekozen bent om nare dingen mee te maken, maar durf je ook terug te blikken om het positieve uit jouw nare verleden te halen? Hier hebben mensen positief en hoopvolle boodschap aan. Hoe het persoonlijk verhaal van Evaline precies in elkaar zit, moet je zelf meemaken. Eén garantie heb je en dat is dat het om een ontzettend inspirerend verhaal gaat. Dat wil je echt niet missen!

De 2e reden om niet weg te blijven is om jezelf de kans niet te ontnemen de Live muziek, verzorgd door de Friese zangeres/songtekstwriter Corine Borsje te beleven. Het wordt een leuke avond. Wees er dan bij en meld je tijdig aan via de website.

Entree is gratis en er is ook gelegenheid tot gratis parkeren. Afsluitend is er een alcoholvrije-borrel met lekkere hapjes.

28 Mar
Strijd tegen ziekte
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: ..Paladijnenweg 253 Amersfoort
  • Email: info@shareandlive.nl