Details

Kansloos of toch niet? Bepaalt jouw achtergrond jouw toekomst?

Tweede kamerlid Zohair El Yassini (VVD) komt op zaterdag 28 september tijdens alweer het 3e Share & Live event vertellen hoe hij als jongen uit een achterstandswijk in Utrecht omhoog heeft weten te klimmen tot Kamerlid. Zohair bouwt als kamerlid mee aan de Dutch Dream, die volgens hem voor een ieder die in Nederland woont is weggelegd, ongeacht zijn of haar afkomst.


Zohair El Yassini Profiel De avond wordt muzikaal begeleid door Islene Vemba en Daniel Nijenhuis.

Zingen en muziek maken dat is een passie die zowel Daniel en Islene samen delen. Een mix van soul, funk en een sausje gospel maakt het helemaal af. Naast het bespelen van verschillende soorten gitaren heeft Daniel een warm hart voor fotografie en voor zijn medemens in zijn werk als verpleegkundige. Islene is geen vreemde in de muziek scene. Islene is al jong begonnen als Worshipleader in het gospelkoor van haar kerk en heeft mogen opgetreden als backingvocal voor internationale gospelzangers als Don Moen en Ron Kenoly. Kortom een gevarieerd duo met veel verscheidenheid in zich!

Datum: Zaterdag 28 september 2019 19:00 tot 21:30
Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)
(gratis parkeren op Paladijnenweg 251)

Gratis entree, iedereen is welkom!

Islene Vemba

Daniel NijenhuisShare & Live organiseert maandelijks gezellige en verbindende avonden met belangrijke thema’s over psychische gezondheid. Iedereen is op deze avonden welkom om gehoord en geïnspireerd te worden. Het gaat om het delen en uitwisselen van ervaringen met als doel elkaar verder te helpen "Share & Live". De avonden zijn laagdrempelig en worden begeleid met prachtige muziek en lekkere hapjes.

We zijn er voor elkaar.


Volgende Share & Live datums:
zaterdag 26 oktober 2019
zaterdag 23 november 2019
zaterdag 21 december 2019

28 Sep
Share & Live Get-Together – Thema: Kansloos of toch niet?
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: . .Paladijnenweg 253 Amersfoort
  • Email: info@shareandlive.nl