Share & Live Get-Together - Thema: Omgaan met stress

Omgaan met stress Zaterdag 22 juni vertelt Femke Vos over de uitwerking van stress op je lichaam. Femke is oefentherapeut Cesar en gespecialiseerd in lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door een te hoog niveau van spanning (denk aan hoofdpijn, hyperventilatie, buikpijn, schouderklachten). Soms weet je niet eens dat een lichamelijke klacht veroorzaakt of in stand gehouden wordt door spanning.

Maar wat kun je nu zelf doen om te zorgen dat je minder stress ervaart, dat het minder invloed heeft op je lichaam? Je leert een aantal oefeningen om meer bewust te worden van factoren die spanning geven en hoe je de spanning kunt verminderen.

De avond zal muzikaal worden begeleid door de rustgevende, troostende en gepassioneerde Spaans /Zuid-Amerikaanse klanken van live-muzikant Kevin.

Datum: Zaterdag 22 juni 2019 19:00 tot 21:30
Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)

Gastspreekster: Femke Vos

Muziek: Kevin
Over Kevin: Muziek is wat mij door het leven sleept.

De jeugd was geen makkelijke tijd en werd afgesloten met de suicide van mijn moeder. In mijn volwassen leven heb ik ook niet veel geluk gehad tot nu toe, maar in de muziek vond ik altijd veel verlichting.

Tussen mijn 7e en mijn 31e speelde ik piano en daarna begon ik met gitaar. In mijn composities werden emoties als wanhoop en verdriet omgezet in iets positiefs.

Rustgevend, troostend, gepassioneerd, in een Spaans / Zuid-Amerikaanse en klassieke sfeer. Dat is de omschrijving die ik aan mijn muziek zou geven.

Ik vind het fijn dat ik jullie daarvan wat mag brengen op 22 juni.

22 Jun
Share & Live Get-Together – Omgaan met stress
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: . Paladijnenweg 253 Amersfoort (parkeren op nr. 251)
  • Email: info@shareandlive.nl