Bouwen aan vertrouwen! Hoe doe je dat?

 

Bouwen aan vertrouwen!

Er zijn veel relatievormen. Als mens gaan we in ons leven ook verschillende soorten relaties aan. Bijvoorbeeld een relatie met jouw partner, een relatie tussen jou en jouw werkgever, een relatie tussen jou en jouw kind, een relatie tussen jou en jouw huisarts of therapeut, een relatie tussen jou en een vriend of vriendin, een relatie tussen jou en een medestudent.

Als we het over relaties hebben zijn twee kenmerken belangrijk: Wie zijn er bij de relatie betrokken? En wat is kenmerkend voor de relatie?

De basis voor het aangaan van alle relaties is vertrouwen. Om vertrouwen in een overeen te komen relatie te kunnen stellen is het belangrijk dat je zelfvertrouwen hebt en comfortabel bent met jezelf. En dat je het gevoel hebt dat je er volledig mag zijn. Dit uitgangspunt is cruciaal voor hoe jij jouw relatie ingaat om verder daaraan te kunnen bouwen.

Maar hoe kun je aan dit vertrouwen bouwen?

Hier gaan we gezamenlijk over praten op de Share & Live van 25 november aanstaande. De navolgende vragen zullen deze avond de revue passeren. En natuurlijk aangevuld met vragen waar jij misschien mee zit.

Hoe stap jij in een relatie?

Hoe zit het met jouw incasseringsvermogen?

Hoe bewaak je jouw grenzen?

Hoe stel jij jouw verwachtingen vast?

Hoe ga jij om met een relatie waarin wantrouwen heerst?

Hoe verder met een relatie waar jij geen vertrouwen meer in hebt?

Sta je open voor herstel van een vertrouwensrelatie?

Wat kun je verder van de avond verwachten?

Er is (live) muziek, altijd fijn en ontspannend!. Om alleen er naar te luisteren of desgewenst mee te zingen. Er zijn leuke interactieve momenten welke gekoppeld zijn aan het thema van de avond. Wij sluiten af met een gezamenlijke borrel en hapjes.

Ontmoetingsplaats

Laten wij gezamenlijk over dit thema praten en elkaar ontmoeten in het gebouw De Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30 in Amersfoort. De deuren staan vanaf 19.45 uur open en we starten om 20.00 uur. Jouw aanwezigheid en inbreng wordt op prijs gesteld. Tot dan! Aanmelden wordt op prijs gesteld. Aanmelden

25 Nov
Bouwen aan vertrouwen! Hoe doe je dat?
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: Gebouw De Witte Vlinder * Van Galenstraat 30 * 3814RD Amersfoort
  • Phone: 0643464640
  • Email: info@shareandlive.nl