Event Details

Inspirerende thema-avond met als onderwerp relaties De relatie en onze familiegeschiedenis. Hoe is jouw ontmoeting met jezelf en de ander?

Datum: Zaterdag 21 december 2019 | 19:00 tot 21:30
Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)
Programma: Er is een leuk, afwisselend programma. Afsluiting met (alcoholvrije) Kerstborrel en hapjes

Gastspreker: Henk Storm

Live muziek: Bellita Carol (Inspiratieplatform 'IKBENFRiS!)

Meer over Henk Storm.
Mijn naam is Henk Storm, ben 66 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Na een bewogen periode heb ik in 2004 de financiële wereld, waarin ik bijna 30 jaar heb gewerkt, vaarwel gezegd en ben gaan studeren met als doel “ mensen helpen”. Nu, ik kwam bedrogen uit. Er was maar één mens, die “geholpen” moest worden en dat was ikzelf! Al mijn studies over mezelf en mijn systeem van herkomst hebben ertoe geleid, dat ik al 15 jaar mee mag reizen met mensen, die vele vragen hebben over hoe het leven te leven in plaats van te lijden.

Één steeds terugkerende wedervraag aan mijn cliënten is: “weet je waar je vandaan komt? Weet je waarom je de dingen doet, die je doet?” De bewustwording van “Ik” is het kernpunt van mijn begeleiding. De doelgroep, die bij mij komt is heel divers. Maar de verslaafde mens en zij die het moeilijk vinden om samen te leven, zijn vaak mijn gast. Tijdens mijn leven heb ik de donkere kant veel gezien en gevoeld. Ik heb weet van de leegte, die ik jaren lang heb gevuld met middelen en negatieve gedachten. Ik heb mogen leren, dat o.a delen en hulp vragen één van de mooiste medicijnen is om “in te nemen” om een ander mens te worden.

Tot slot zijn o.a. de volgende zinnen, die ik graag wil zijn: Mijn schaduwkant inzetten als kracht in het contact en daardoor de ander zijn schaduw als kwaliteit en kracht te laten zien en te laten nemen. Laten we elkaar herkennen en ontmoeten in de herberg van ons hart, zodat ieder mens, hoe die ook door het leven gekwetst is, uniek is en waard is om bemind te worden.

Meer over Bellita Carol.
Bellita Carol is een veelzijdige jongedame met een vlotte babbel die haar passie vindt in het inspireren van een ieder waarmee zij in aanraking komt. Dit doet zij door middel van muziek en spreken. Als zangeres wil Bellita met haar zelfgeschreven songteksten het publiek raken en meenemen in haar wereld.

Naast live performen, is Bellita ook host en organisator van haar inspiratieplatform 'IKBENFRiS!'. Met het FRiS!-event combineert zij kunst, cultuur en actualiteiten om de verbinding met haar publiek te maken. Ze toont oprechte interesse in de mens en staat voor openheid.

21 Dec
Relaties, de relatie en onze familiegeschiedenis
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: ..Paladijnenweg 253 Amersfoort
  • Email: info@shareandlive.nl