Praat- en Inspiratieavond over "Teleurstelling"

Teleurstelling of teleurgesteld voelen?

Wie voelt zich weleens niet teleurgesteld? Dat dit geen fijn gevoel is weten we ook allemaal. Maar wat doen we met dit gevoel? Hoe gaan we hiermee om? Praten of communiceren wij wel hierover? Denken we ook aan de gevolgen hiervan? Hoe ga jij om met jouw omgeving als je teleurgesteld bent? Hebben we weleens nagedacht hoe het komt dat we teleurgesteld raken? Verwacht ik niet teveel van de ander en van het leven in het algemeen?

Leren omgaan met teleurstelling

Helaas moeten we leren hoe met teleurstelling om te gaan. Wij hebben allemaal onze persoonlijke beleving hierover welke voortkomt uit diverse situaties in ons leven. Op de Share & Live Praat- en Inspiratieavond van 31 maart aanstaande gaan we samen praten over teleurstelling of het teleurgesteld zijn.

We praten graag samen met jou over dit thema. De Share & Live leus zegt: "Life is meant to be shared". En daarom delen we samen onze verhalen, want wij geloven in de kracht van het delen. Ons verhaal kan jou inspireren tot een beter leven. Maar ook jouw verhaal is ons tot inspiratie tot een beter bestaan. Uiteindelijk is het fijn om een nieuwe leefstijl te ontwikkelen waar we allemaal langzamerhand beter bestand zijn tegen tegenslagen van het leven. Alleen lukt dit ons vaak niet en daarom hebben we elkaar nodig!

Verwachting van de avond

Ontvangst om 19.45 uur – Start om 20.00 – Live muziek
Introductie aangevuld met een interactieve opdracht
Korte presentatie over Teleurstelling
Pauze met live muziek
Gezamenlijk gesprek/vragenronde
Afsluiting met borrel en hapje.

Uitnodiging - entree is gratis

Kom, eventueel met kennissen en vrienden en praat desgewenst met ons mee. In verband met de voorbereiding van de avond vragen wij jou om je aan te melden. Aanmelden:
Share & Live kijkt er naar uit om jou te ontvangen. Tot dan!

31 Mar
Praat- en Informatieavond over “Teleurstelling”
  • Organized by: Share & Live
  • Phone: 06 43 46 46 40
  • Email: info@shareandlive.nl