Geloof in jezelf!

"Geloof in jezelf!"

Dit is het thema van de Gespreks- en Inspiratieavond van Share & Live op vrijdag 19 mei aanstaande van 19.45 tot 22.00 uur.

Wist je dat je het sterkst of het krachtigst bent als je in jezelf gelooft en jezelf niet van de wijs laat brengen door meningen of stellingen van anderen waar jij niks mee kunt? Ondanks dat deze meestal goed bedoeld zijn, kunnen zij een obstakel vormen en uiteindelijk jou in de weg staan om jouw levensdoel of wens te bereiken.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je te ontwrichten van alle meningen, uitspraken e.d. van anderen. Om hiervan af te komen zou je opnieuw kunnen ontdekken wie je bent en over welke natuurlijke potenties je beschikt.

Op vrijdag 19 mei aanstaande gaan we over “Geloof in jezelf” praten. Wij verwachten dat dit een krachtige en inspirerende avond wordt waar jij tips en tools krijgt aangereikt om het beste uit jezelf te halen. Wij gaan ook samenwerken aan het ontwikkelen van nieuwe gezonde gewoontes.

Mis het niet en meld je snel aan voor deze bijeenkomst. Er is onder andere live muziek en we sluiten af met een borrel en hapje.

Aanmeldinghier De locatie voor deze bijeenkomst ontvang je na aanmelding. Tot dan!