Even er tussenuit met Share & Live Koffietijd

Even er tussen uit met Share & Live Koffietijd

De tweede Koffiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 april 2023 van 10.30 tot 12.00 uur. Het thema van deze ochtend is een vervolg op het thema "Teleurstelling" dat is behandeld op de Praat- en Inspiratieavond van 31 maart 2023. Deze avond verliep precies naar het doel en de intentie van Share & Live.

Reflectie van de avond
Open en vertrouwde gesprekken deed ontdekken dat we als mensen toch veel levenservaring met elkaar gemeen hebben. En dit doet goed want dan besef je dat je niet de enige bent die last heeft van bepaalde levensomstandigheden.

Ondanks dat wij als mensen allemaal anders zijn, anders denken en anders voelen zorgt de Praat- en Inspiratieavond van Share & Live voor inzicht dat we qua levenservaring veel gemeen hebben.

Zonder onze deelnemers was dit niet mogelijk want de avond zou zonder hun inbreng leeg zijn. Een groot compliment voor alle deelnemers maar ook voor het feit dat we allemaal openstaan om onze levensstijl, met name waar het om teleurstellingen des levens gaat, een vernieuwde en hoopvolle kans te geven.

Uitnodiging
Omdat één avond niet voldoende was voor behandeling van dit thema gaan we tijdens de Koffieochtend op 26 april a.s. hiermee door.

Wij nodigen jou graag uit om hieraan deel te nemen.

De bijeenkomst vindt plaats in Amersfoort. De locatie ontvang je zodra wij jouw aanmelding ontvangen.

Graag verwelkomen wij jou op 26 april 2023.Tot dan!

26 Apr
Even er tussenuit met Share & Live Koffietijd
  • Organized by: Share & Live
  • Phone: +31 (0) 643464640
  • Email: info@shareandlive.nl