Praat- en Inspiratieavond over eenzaamheid

Een tegen eenzaamheid

Eenzaamheid is een blijvend probleem onder de bevolking. Hoe groter de bevolkingsgroep hoe groter de kans op een verhoogd percentage van mensen die zich eenzaam voelen. Mensen onder alle leeftijdscategorieen kunnen last van Eenzaamheid hebben.

Uit cijfers blijkt dat ook veel jongeren zich eenzaam voelen. Ze voelen zich buitengesloten, hebben weinig sociaal netwerk etc.

Een van de middelen om Eenzaamheid te verkleinen is om doorlopende aandacht daaraan te geven. Juist omdat ervaring leert dat mensen snel geneigd zijn hun eigen leven te herpakken waardoor de nodige aandacht voor Eenzaamheid vervaagt.

Een goed alternatief van het Ministerie van Volksgezondheid is de jaarlijkse organisatie van de Week tegen Eenzaamheid 

Ontmoeting en Verbinding staat centraal deze week.

Share & Live ziet met passie om naar mensen en doen graag mee met deze Landelijke actie van het Ministerie van Volksgezondheid. Op vrijdag 30 september ben je welkom om een ontmoeting en verbinding met ons te hebben.

Jongeren, neem oudere familieleden, kennis, vrienden mee en laten we deze avond een feest voor jong en oud maken! Zo help jij ook om Eenzaamheid te bestrijden.

De avond 30 september 2022 bij ons:

Onze deuren staan wijd open voor jou. Twee jonge dames zullen ons live met hun zangtalenten vermaken. Een leuke host zal je met inspirerende en ontspannende interacties door de hele avond meenemen. En we gaan lekker genieten van oud Hollandse hapjes. Je kent ze wel: de recepten uit oma’s keuken. Leuk, lekker en gezellig! En jij bent dus hiervoor uitgenodigd.

Vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur mag jij gewoon gezellig langs komen. ==========================

Aanmelden

30 Sep
Eenzaamheid | 30-09-2022
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: Gebouw De Witte Vlinder * Van Galenstraat 30 * 3814RD Amersfoort
  • Phone: 0643464640
  • Email: info@shareandlive.nl