DetailsShare & Live houdt 1x per maand op zaterdagavond inspirerende thema avonden over levensproblemen. Met deze avond als onderwerp: Burn Out

Datum: Zaterdag 29 februari 2020 | 19:00 tot 21:30
Locatie: Paladijnenweg 253 | 3813 DH Amersfoort (Gebouw scholengemeenschap GUIDO)

Bijna iedereen die je tegenwoordig spreekt heeft het "druk". Druk met school, druk met werk, druk met relatie/gezin, druk met sporten, enz. Het kost veel energie om alle ballen goed in de lucht te houden. Jouw grenzen kennen en tijdig aan de bel trekken is erg belangrijk om de zgn Burn out te voorkomen.
Monique van Domburg is ervaringsdeskundige op dit gebied en zij is bereid haar persoonlijk verhaal met jou te delen. Haar verhaal kan jou helpen om het spanningsveld waar jij ongewenst in zit te verlaten.

Er is live muziek door Rens en Joost en we sluiten af met een alcoholvrije borrel en lekkere hapjes

gastspreekster Monique van Domburg

Over Monique van Domburg:
"Ik geloof je niet was het eerste dat hij tegen mij zei". Monique komt vertellen over haar burn-out, hoe zij hiervan is hersteld, en het stigma dat er nog altijd op heerst. Monique is ambassadeur bij stichting Samen Sterk zonder Stigma en bij stichting Out of the Box TV. Daarnaast werkt zij in de psychiatrie als ervaringsdeskundige én heeft zij vorig jaar haar HBO diploma vaktherapie behaald. Met andere woorden: lekker bezig Monique! Op LinkedIn zegt zij hierover het volgende: "Waar een wil is, is altijd een weg (ook als je het even niet ziet!).

Ik ben therapeut en ervaringsdeskundige. Ik zet me keihard in voor herstel. Eerst deed ik het voor mezelf, maar nu ook voor mijn cliënten in de GGZ. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik dit mee mag maken en bereikt heb. Dat had ik 6 jaar geleden niet durven zeggen. Toen was alles zwart en donker, nu schijnt de zon en straal ik als nooit tevoren!"

Live muziek: Rens en Joost


Over Rens en Joost:
Hoewel ze in het dagelijks leven allebei iets totaal anders doen, Rens is advocaat, en Joost is ontwerper, spelen ze al sinds hun tienerjaren samen muziek. Dat is zo gegroeid vanuit hun hechte vriendschap. Joost heeft Rens zelfs zijn eerste akkoorden geleerd, maar samen hebben ze inmiddels aardig wat speeluren erop zitten. Ooit begonnen ze in een punkrockband met de missie om op grote podia te staan, maar nu spelen ze liever met zijn tweeën in een kleinere setting. En wat spelen ze dan? Een uitgebreid scala aan singer-songwriter nummers, en af en toe natuurlijk een meezinger!”

29 Feb
Burn out
  • Organized by: Share & Live
  • Venue: ..Paladijnenweg 253 Amersfoort
  • Email: info@shareandlive.nl